The Vibe Partycenter

Bruiloften en feesten tijdens corona

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat er weer nieuwe versoepelingen zijn. Demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van volksgezondheid Hugo de Jonge hebben op dinsdag 14 september versoepelingen aangekondigd. Maar wat is er nu precies mogelijk voor bruiloften en feesten tijdens de pandemie waar wij nu inzitten? En kan er nu weer gefeest worden? In dit artikel ga ik dieper in op de aangekondigde versoepelingen in de evenementen sector, deze gaan in per 25 september 2021.

Allereerst de versoepelingen op een rijtje:

  • De 1,5 meter komt maatregel komt te vervallen. Dit betekent dat er weer gedanst mag worden.
  • Er geldt geen maximum voor het aantal gasten.
  • Live-entertainment is weer toegestaan (bijvoorbeeld bandjes, DJ & MC, dansacts, etc. ).
  • Evenementen/feesten mogen niet plaats vinden tussen (00.00 – 06.00 uur). Dit betekent dat een feest gegeven mag worden vanaf 06.01 – 23.59 uur.
  • Toegang is mogelijk bij vertoning van het corona toegangsbewijs.

Ondanks dat er nog een aantal maatregelen zijn, kan dit voor velen voelen als een stap in de juiste richting. Zo kunnen de aangekondigde maatregelen het mogelijk maken om feesten te geven, zoals wij deze gewend waren. Zo kan er weer gedanst en gefeest worden.
Bent u opzoek naar de geschikte locatie voor het geven van uw verjaardag, bruiloft of (zakelijke) evenement? Neem dan een kijkje op onze website en profiteer van onze tijdelijke aanbieding.